Angry Birds interactieve kerstverlichting 2013-11-04T16:17:16

Summly app maakt samenvatting internet

Google Nexus Slate tablet aangekondigd

Angry Birds interactieve kerstverlichting

Angry Birds interactieve kerstverlichting

Dat Amerikanen gek zijn op over the top kerstverlichting is bekend, dat ze gek zijn op Angry Birds ook, waar dat toe kan leiden zie je in onderstaande video van de indrukwekkende (buiten)kerstverlichting in Angry Birds-thema. En het is nog speelbaar ook.

We hebben dit jaar al veel dingen voorbij zien komen van Angry Birds, van kookboeken, galajurk, kostuums tot een heus themapark, zelfs robotten spelen het. We kijken dus niet bepaald meer op van kerstverlichting in een Angry Birds-thema. Opvallend is wel dat deze kerstverlichting speelbaar is met een speciale katapult-controller. De controller bevat drie knoppen waarmee je op de varkens schiet. Welke knop je indrukt en voor hoe lang, bepaalt de richting en de hoogte van het schot. De controller is niet wireless maar heeft een snoer dat lang genoeg is om vanuit de auto te kunnen spelen.


Don’t try this at home

Waarschijnlijk steekt jouw kerstverlichting er nogal schril bij af maar troost je met de gedachte dat de man in kwestie, Ric Turner,  een special effects specialist is geweest bij Disney dus we hebben met een professional te maken. Het geheel wordt aangedreven door twee computers en bestaat uit meer dan 20.000 lichtjes. De muziek en audio wordt uitgezonden op 99.1FM-kanaal zodat bezoekers daarop af kunnen stemmen en de buren niet horendol worden van de herhaaldelijke geluidjes van vliegende Angry Birds. Hoewel Amerikanen bekend staan als grote stroomverbruikers kost een spelletje Angry Birds naar verluidt 1 dollarcent aan elektriciteit.

Guitar Hero

Turner had in 2009 ook al een ander spel als thema gebruikt: Guitar Hero en ook dat was interactief zoals in onderstaande video te zien is.

Klassieker uit 2005

Deze indrukwekkende lichtshows  doen ook meteen weer denken aan de YouTube-klassieker uit 2005 dat een hit op YouTube werd met inmiddels bijna een miljoen views.  

[Via: DigitalTrends]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord