Angry Birds Star Wars nu op Android en iOS

© CIDimport

Angry Birds Star Wars nu op Android en iOS

Geplaatst: 8 november 2012 - 08:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:31

Redactie ID.nl

Angry Birds Star Wars is uit voor Android, iPhone en iPad. Ook wordt er gewerkt aan een Windows Phone 8 versie maar wanneer die uitkomt is nog onbekend.

We schreven al eerder over Angry Birds Star Wars waar we al wat trailers van hebben kunnen bekijken. De eerste recensies over het spel zijn positief, het heeft ook al het maximum aantal sterren op de Google Play Store. Het is dus niet slechts Angry Birds in een simpel Star Wars-jasje; er lijkt echt over nagedacht te zijn hoe de twee populaire merken elkaar kunnen versterken. Het spel biedt ook nieuwe speelmogelijkheden, zo kun je in de game gebruikmaken van een lightsaber en Jedi-krachten. Wanneer je aan de 80 levels niet genoeg hebt, kun je ook nog een in-game app aankoop doen waarmee je 40 Dagobah-uitdagingen kunt doen met Jedi-meester Yoda.

Angry Birds Star Wars HD downloaden

Angry Birds Star Wars voor de iPhone kost 89 eurocent, de iPad-versie kost 2,69 euro  dezelfde prijs als de Angry Birds Star Wars HD voor Android. De gratis versie voor Android bevat advertenties. Hieronder een aantal trailers van het spel:

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten