Anonymous plant aanval op Facebook 2013-11-04T16:14:43

MSX Computer Magazine MCM gratis online

TVGids.tv nu ook met normale website

Anonymous plant aanval op Facebook

Anonymous plant aanval op Facebook

Het volgende slachtoffer van een aanval door Anonymous is Facebook, en wel op 28 januari. Als we het filmpje dat vertegenwoordigers van de hackerorganisatie hebben geplaatst op YouTube  mogen geloven.

“Er is een online oorlog gestart tussen Anonymous, het volk en de regering van de Verenigde Staten” zegt het filmpje. Oorzaak: SOPA, PIPA en andere bedreigingen van de internetrechten.

De acties van Anonymous begonnen vorige week met aanvallen van CBS.com, Warner Brothers- en FBI-sites.

Om Facebook plat te krijgen roept de spreker in het filmpje alle Amerikanen op die de bedoeling van Anonymous begrijpen en ondersteunen op om mee te doen in het online protest. De aanval op Facebook moet gecoördineerd worden om op een specifiek tijdstip de servers plat te krijgen. Dit tijdstip is 12 uur op 28 januari. De tijdzone wordt echter niet genoemd.

Facebook is een van de grootste websites ter wereld en gebruikt duizenden servers verspreid over de wereld. In de video geeft Anonymous al aan dat het aanvallen van een dergelijke grote site lastig is.

Update: Anonymous ontkent dat de video van hun is: "#OpBlackOut - FaceBook, YouTube, Twitter, and Tumblr are not going to be DDoSed. Why would we kill our way to communicate? #Anonymous" Toch heeft dit  YouTube account al vaker videos van Anonymous geplaatst.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord