Antivirus vergelijken 2013-11-04T16:31:41

T-mobile Repudo downloaden

Aangeboden: Gegevens Facebook-gebruikers

Antivirus vergelijken

Antivirus vergelijken

Van beltarieven tot energietarieven en verzekeringen: voor alles zijn er tegenwoordig vergelijkingssites. Maar voor – betaalde! – antimalware-software nog niet. Tot nu dan.

Op het nieuwe www.antivirusvergelijk.nl kunt u eenvoudig uw eigen antivirussoftware checken en zo nodig een nieuwe keus maken uit een dertiental bekende aanbieders op dit gebied. Via een eenvoudig vraag-antwoord menu kunt u de pakketten met elkaar vergelijken.

Detectiescore


De criteria zijn vrij uitgebreid: behalve dat u kunt aangeven voor welk OS u bescherming zoekt, kunt u ook aangeven welke onderdelen er wel of niet in moeten zitten (denk aan firewall en spamfilter, maar ook backup en encryptiemogelijkheden), wat de minimale scansnelheid moet zijn en hoe hoog de maximale belasting voor uw CPU en werkgeheugen mag zijn. Ook hebben alle pakketten een detectiescore gekregen, gebaseerd op testen van AV-Comparatives en Virus Bulletin. Hebt u een pakket gevonden dat bij u past, dan kunt u het eventueel meteen aanschaffen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord