App vertelt u of uw Tweet saai of interessant is

© CIDimport

App vertelt u of uw Tweet saai of interessant is

Geplaatst: 31 december 2010 - 07:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

Onderzoekers aan MIT, de universiteit van South Hampton en Georgia Tech hebben een gezamenlijke studie uitgevoerd die resulteerde in de app 'Who gives a Tweet'.

Onderzoekers aan MIT, de universiteit van South Hampton en Georgia Tech hebben een gezamenlijke studie uitgevoerd die resulteerde in de app 'Who gives a Tweet'. De app geeft de gebruikers feedback over hun tweets en verzamelt informatie over tweets die mensen naar alle waarschijnlijkheid kunnen waarderen.

Onderzoeker Michael Bernstein van MIT en mede-ontwikkelaar van Who Gives a Tweet geeft aan dat het nog niet bekend was wat mensen nou precies aantrok in de tweets die ze volgen; of het nu nieuws was, links of meningen. Ook is het volgens hem interessant te weten hoe een vreemde uw tweet waardeert in verhouding tot iemand die u al volgt. Of waarom uw manier van twitteren er juist voor zorgt dat u uw lezers in het harnas jaagt.

Om uw eigen tweets te laten waarderen, bezoekt u eenvoudigweg de Who Gives a Tweet website, logt u in via Twitter, geeft een aantal tweets van uw vrienden een waardering en wacht tot men uw tweets ook een waardering geeft (zowel vreemden als vrienden die de dienst al hebben gebruikt).
Na verloop van tijd ontvangt u een DM (Direct Message) met uw resultaten die u vertellen hoe saai of interessant uw tweets zijn voor vrienden en vreemden.

[Via Mashable]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten