Apple 13 weken lang op de Nederlandse televisie

© CIDimport

Apple 13 weken lang op de Nederlandse televisie

Geplaatst: 28 maart 2006 - 11:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:14

Redactie ID.nl

Het kan niet anders dan dat MacNed TV: Lifestyle & Computing zwáár gesponsord wordt door Apple. Het bedrijf en zijn producten vormen namelijk dertien weken lang de hoofdrolspelers in het door SBS6 uitgezonden relevisie-programma.De eerste uitzending van MacNed TV is aanstaande zaterdag om 16.00 uur.

Apple 13 weken lang op de Nederlandse televisie

Het kan niet anders dan dat MacNed TV: Lifestyle & Computing zwáár gesponsord wordt door Apple. Het bedrijf en zijn producten vormen namelijk dertien weken lang de hoofdrolspelers in het door SBS6 uitgezonden relevisie-programma.

De eerste uitzending van MacNed TV is aanstaande zaterdag om 16.00 uur. Behalve presentatrice Nance zullen ook Francisco van Jole en Herbert Blankesteijn wekelijks hun opwachting maken. Van Jole wordt verantwoordelijk voor het Lifestyle-gedeelte (met onder meer de iPod), terwijl Blankesteijn de nadruk meer op het vlak van Computing legt. Aan het programma verlenen ook redacteuren van website MacNed hun medewerking. Luchting vermaak kent het programma ook: zo wordt er dertien weken lang gezocht naar de 'ultieme Apple Nerd', kent iedere uitzending een quiz, een prijsvraag en een Bel&Win actie, en verzorgt Nance samen met paparazzo Joop van Tellingen de rubriek Hoe woont de Appelaar, waarin zij vanuit een helicopter een blik op huis en tuin van een bekende Apple-gebruiker werpen. In de eerste aflevering vliegen zij over het huis van André van Duin.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten