Apple-fan betaalt ruim 10.000 dollar voor goudkleurige iPhone 5s

© CIDimport

Apple-fan betaalt ruim 10.000 dollar voor goudkleurige iPhone 5s

Geplaatst: 24 september 2013 - 10:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:13

Redactie ID.nl

Dat liefhebbers van Apple’s smartphones en tablets nét een stapje verder gaan dan de gemiddelde consument blijkt wel uit de lange rijen die bij elke productlancering voor de deuren van verschillende Apple Stores staan. Eén Apple-fan gaat echter nóg een stapje verder om de inmiddels uitverkochte iPhone 5s te bemachtigen.

Volgens Business Insider gaan de nieuwe, wereldwijd uitverkochte exemplaren van de iPhone 5s als zoete broodjes over de digitale kassa van veilingsite eBay. Vooral de goudkleurige iPhone 5s is in trek: met een bod van meer dan 10.000 euro heeft eBay-gebruiker namelijk een goudkleurig exemplaar van de nieuwe iPhone bemachtigd.

Productie verhoogd

De vraag naar gouden iPhones is zo groot dat Apple op zijn eigen webwinkel de levertijd van het toestel met een maand heeft moeten terugschroeven. Ondanks dat blijft het verbazingwekkend dat iemand meer dan 10.000 dollar over heeft voor een apparaat dat over een maand weer geleverd kan worden voor 200 dollar en een jaarcontract. Vooral omdat Apple inmiddels heeft aangekondigd de productie van de goudkleurige iPhone 5s te verhogen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten