Apple komt met firmwareupdate voor 27-inch Mac 2013-11-04T17:05:56

Ruzie om een iPod: twee doden

Complete Leeuwarder Courant gratis online te lezen

Apple komt met firmwareupdate voor 27-inch Mac

Apple komt met firmwareupdate voor 27-inch Mac

Apple heeft een firmwareupdate gereed voor de 27-inch Mac die een eind moet maken aan de problemen met de videoweergave. De patch weegt slechts 683 KB en is te downloaden van de Apple support site.

Apple heeft een firmwareupdate gereed voor de 27-inch Mac die een eind moet maken aan de problemen met de videoweergave. De patch weegt slechts 683 KB en is te downloaden van de Apple support site. De patch zorgt voor een nieuwe firmware van de ATI Radeon HD 4670- en HD 4850-kaarten.

De iMac 27-inch is omgeven door negatieve berichten over het scherm (barsten) en de grafische prestaties (flikkerend beeld, strepen, onregelmatige helderheid). Met de firmwareupdate zouden de grafische problemen opgelost moeten zijn. De patch is hier te downloaden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord