Apple laat ouders volume bepalen 2013-10-10T14:33:40

Kinderen Steve Ballmer mogen geen iPod hebben

Nieuwe Harry Potter tegelijk als dvd en als download

Apple laat ouders volume bepalen

Apple laat ouders volume bepalen

Apple heeft een software-update vrijgegeven waarmee gebruikers zelf het maximumvolume van de iPod nano en de iPod G5 kunnen instellen. Gebruikers of...?

Apple heeft een software-update vrijgegeven waarmee gebruikers zelf het maximumvolume van de iPod nano en de iPod G5 kunnen instellen. Gebruikers of...? In het persbericht richt Apple zich namelijk specifiek tot ouders: "Ouders kunnen op deze manier op de iPod van hun kinderen een maximumvolume instellen en deze instelling vervolgens met een code vergrendelen."

De nieuwe software-update 1.1.1 kan gratis worden gedownload. De nieuwe volumebegrenzingsfunctie werkt in combinatie met elke koptelefoon en elk accessoire dat op de koptelefoonaansluiting van de iPod wordt aangesloten, en ook met de iPod Radio Remote. Meer informatie over een veilig volume op de iPod vindt u op hier.

In februari wilde een Amerikaan nog een rechtszaak aanspannen tegen Apple, wegens gehoorschade die de iPod zou veroorzaken.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord