Apple Macbook krijgt lcd-toetsen 2013-10-10T14:33:54

Gps-navigatie in auto leidt te veel af

Is het 'n vogel? 'n Vliegtuig? Nee, het is Super-iPod!

Apple Macbook krijgt lcd-toetsen

Apple Macbook krijgt lcd-toetsen

Het is Apple niet ontgaan dat menig computergebruiker reikhalzend uitkijkt naar het Optimus-toetsenbord. Ook voor de maker van trendy gadgets geldt 'beter goed gestolen dan slecht bedacht'. Apple is bezig met de ontwikkeling van programmeerbare mini-touch lcd-toetsen.De nieuwe multifunctionele toetsen zullen als eerste toegepast worden in Apple’s Macbook Pro.

Het is Apple niet ontgaan dat menig computergebruiker reikhalzend uitkijkt naar het Optimus-toetsenbord. Ook voor de maker van trendy gadgets geldt 'beter goed gestolen dan slecht bedacht'. Apple is bezig met de ontwikkeling van programmeerbare mini-touch lcd-toetsen.De nieuwe multifunctionele toetsen zullen als eerste toegepast worden in Apple’s Macbook Pro. De toetsen zullen aan weerskanten van de touchpad worden geplaatst en zijn ter aanvulling van de numerieke functietoetsen. Op termijn moeten de lcd-toetsen alle andere toetsen vervangen, maar dit hangt af van de respons die Apple krijgt van de gebruikers. Apple verwacht dat het een generatie computergebruikers kan duren voordat men aan multifunctionele toetsen gewend is.

De toetsen kunnen niet ingedrukt worden. Ze onderscheiden zich van elkaar door een aluminium rand waardoor de gebruiker de individuele toetsen met zijn vingers kan herkennen. Hiermee voorkom je dat een toets per ongeluk met een palm van een hand geactiveerd wordt.

De gebruiker kan de afbeelding op elke toets naar zijn wensen programmeren. Hierdoor is er een bijna onbeperkt aantal functies met de toetsen mogelijk.

Apple heeft nog geen datum gegeven wanneer Macbooks met de lcd-toetsen de koop zijn, maar verwacht dat de eerste Macbook begin volgend jaar te koop is.

Website

: Optimus toetsenbord

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord