Apple Music helft goedkoper voor studenten

© CIDimport

Apple Music helft goedkoper voor studenten

Geplaatst: 30 november 2016 - 11:03

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:37

Redactie ID.nl

Apple Music komt nu ook in Nederland met een goedkoper abonnement voor studenten. Ze betalen niet 9,99 euro in de maand voor de streamingdienst, maar 4,99 euro.

Dat meldt althans de site Cult of Mac. Het abonnement was al in enkele landen uitgerold, waaronder Duitsland en de Verenigde Staten. Nu zouden daar 25 extra landen bijkomen. Ook Nederland en België zitten daarbij, maar op het moment van schrijven is de optie nogn iet te vinden op de Nederlandse Apple Music-site. 

School

Om misbruik te voorkomen en er voor te zorgen dat ook daadwerkelijk alleen studenten er gebruik van kunnen maken, werkt Apple samen met de site UniDays. Daar moet dus ook een account voor zijn aangemaakt. Die site koppelt de inloggegevens aan de hogeschool of universiteit waar studenten ingeschreven staan. Regelmatig wordt geverifieerd of de gegevens nog kloppen.

Gezin

Het studentenabonnement kan door één persoon gebruikt worden. Apple Music biedt ook een gezinsabonnement aan voor 14,99 euro, waar zes mensen gebruik van kunnen maken. Dat is goedkoper dan wanneer zes mensen los van elkaar een abonnement zouden afsluiten. De streamingdienst mag drie maanden gratis geprobeerd worden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten