Apple Watch krijgt eigen winkels

© CIDimport

Apple Watch krijgt eigen winkels

Geplaatst: 27 maart 2015 - 13:09

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:57

Redactie ID.nl

Apple opent binnenkort drie winkels die specifiek zijn ingericht voor de Apple Watch. Het is vermoedelijk de enige manier om heel even de 18-karaats gouden variant om je pols te voelen.

Tenzij je 11.000 dollar hebt liggen, natuurlijk. Dan mag je hem gewoon meenemen uit de winkel. Maar dat terzijde. De Apple Watch Stores worden geopend in luxe warenhuizen van Londen, Parijs en Tokyo. Vanaf 10 april kun je er binnenlopen.

Naast de allerduurste Apple Watch zijn ook de normale en Sport-variant uitgestald. Potentiële kopers krijgen een korte demonstratie, waarbij de medewerkers van de winkel de functies van het slimme horloge uitleggen. Na een kwartiertje is het uit met de pret en mag iemand anders het horloge uitproberen.

Tekorten

De Apple Watch wordt overigens ook verkocht in 'normale' Apple Stores, maar de verwachting is wel dat de voorraad beperkt is. Het goedkoopste horloge kost 399 euro. 

Wanneer Apple de Watch in april uitbrengt, is deze nog niet direct in Nederland verkrijgbaar. Wanneer dat wel zo is, is nog niet bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten