Apple Watch op cover modeblad

© CIDimport

Apple Watch op cover modeblad

Geplaatst: 10 oktober 2014 - 05:02

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:28

Redactie ID.nl

Apple is een samenwerking aangegaan met het toonaangevende modeblad Vogue, om de Apple Watch in de markt te zetten als een hippe gadget. Het horloge siert de cover van de aankomende Chinese Vogue.

Daarover schrijft Business of Fashion vandaag, waar overigens ook de hele cover is te zien. Hoofdredactrice Angelica Cheung vertelt dat er specifiek voor de Chinese Vogue is gekozen omdat 'de combinatie van technologie, stijl en functionaliteit de moderne Chinese vrouw erg aanspreekt.' 

Cheung is ervan overtuigd dat China het land is dat voorloper wordt op het gebied van modebewuste gadgets. "De combinatie van mode en techniek is voor ons iets natuurlijks, niet iets raars. We omarmen nieuwe digitale producten gemakkelijker dan andere landen," aldus de hoofdredactrice.

Imago

Apple weet als geen ander hoe belangrijk het imago van een product is voor de populariteit ervan. Zeker wanneer het een horloge betreft, want die stop je niet weg in je broekzak en is dus voor iedereen zichtbaar.

Overigens worstelt Google met hetzelfde probleem met diens Glass-brillen. Om deze aantrekkelijker te maken voor consumenten, maakte designhuis Diane von Fürstenberg al verscheidene trendy modellen. Deze debuteerden op de catwalk tijdens de New York Fashion Week.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten