Asus Eee Pad MeMo ME370T: goedkoop 7 inch tablet 2013-11-04T16:15:33

iNuke Boom iPod dock: 10.000 watt speaker!

Brein platgelegd door Anonymous [UPDATE]

Asus Eee Pad MeMo ME370T: goedkoop 7 inch tablet

Asus Eee Pad MeMo ME370T: goedkoop 7 inch tablet

Asus heeft op de CES 2012 een 7 inch tablet getoond die, net als zijn grote broer de Transformer Prime, op een Quad core Tegra 3-chip draait.

Ondanks hetzelfde kloppende hart als in de Transformer Prime, is de kleine tablet vriendelijker geprijsd . Nvidia (die de Tegra 3 maakt) weet te melden dat de tablet een adviesprijs krijgt van 249 dollar. Wat de tablet in Nederland gaat kosten is nog niet bekend maar dat zal waarschijnlijk dan rond de 220-250 euro liggen. Hij is daarmee niet eens zo heel veel duurder dan de Amazon Kindle Fire. Hoewel we onlangs vernamen dat de Asus Tranformer Prime ook in een versie komt met een  full hd scherm, beschikt de MeMo ME370T over een resolutie van 1280x800 pixels, voor het kleinere scherm prima geschikt natuurlijk.

Asus Eepad MeMo ME370T

De tablet wordt geleverd met een stylus en lijkt zo ook de concurrentie aan te gaan met de Samsung Galaxy Note.  Er gaan al langer geruchten dat ook Apple werkt aan een 7 inch versie van de iPad hoewel Steve Jobs altijd heeft gezegd dat hij een apparaat met een schermgrootte van minder dan 10” niet als een tablet beschouwt. 

De Asus Eee Pad MeMo ME370T komt in het derde kwartaal van 2012 beschikbaar in Nederland zo liet Asus ons weten.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord