Autorally live online te volgen

© CIDimport

Autorally live online te volgen

Geplaatst: 23 mei 2007 - 05:05

Aangepast: 27 augustus 2022 - 21:40

Redactie ID.nl

Men neme een Opel Astra, twee ervaren coureurs, twee UMTS-telefoons, een website én de spannende Cape to Cape-rally. Het resultaat: een autotocht die praktisch live op internet te volgen is, met uniek foto- en filmmateriaal. De 'Cape to Cape'-rally is een barre tocht vanaf het noordelijkste puntje in Europa, de Noordkaap, tot aan het zuidelijkste puntje, Punta Tarifa.

Men neme een Opel Astra, twee ervaren coureurs, twee UMTS-telefoons, een website én de spannende Cape to Cape-rally. Het resultaat: een autotocht die praktisch live op internet te volgen is, met uniek foto- en filmmateriaal.

De 'Cape to Cape'-rally is een barre tocht vanaf het noordelijkste puntje in Europa, de Noordkaap, tot aan het zuidelijkste puntje, Punta Tarifa. Coureurs Paul Erhardt en Toine Berbers maken onderweg filmpjes en video's, die via UMTS meteen op een Google Map-gezet worden. Door op de site op de rode sterretjes te klikken, krijgt u beeld en informatie te zien. Enige haast is geboden: als het goed is, halen de heren vannacht de eindstreep.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten