Baby van Jolie en Pitt had bij geboorte al eigen url

© CIDimport

Baby van Jolie en Pitt had bij geboorte al eigen url

Geplaatst: 2 juni 2006 - 06:06

Aangepast: 19 september 2022 - 13:06

Redactie ID.nl

De navelstreng van Shiloh Nouvel Jolie-Pitt - de meest besproken liefdes-sterrenbaby van 2006 - was nog niet doorgeknipt of het meiske had al een eigen domeinnaam.Via haar advocaten liet Angelina Jolie op 27 mei (de geboortedag van de baby)  www.shilohnouveljolie-pitt.com vastleggen. Ook de varianten ShilohPitt en ShilohJolie werden geregistreerd.

Baby van Jolie en Pitt had bij geboorte al eigen url

De navelstreng van Shiloh Nouvel Jolie-Pitt - de meest besproken liefdes-sterrenbaby van 2006 - was nog niet doorgeknipt of het meiske had al een eigen domeinnaam.

Via haar advocaten liet Angelina Jolie op 27 mei (de geboortedag van de baby)  www.shilohnouveljolie-pitt.com vastleggen. Ook de varianten ShilohPitt en ShilohJolie werden geregistreerd. Ook de namen van de twee andere kinderen van het stel kunnen niet door kwaadwillenden misbruikt worden. Op 9 december 2005  liet Jolie zowel www.zaharajolie-pitt.com als www.maddoxjolie-pitt.com vastleggen. Opvallend trouwens: want pas in januari van dit jaar keurde een rechter de naamswijziging van de kinderen (die eerst door Jolie alleen geadopteerd waren) goed en mochten zij onder de dubbele achternaam Jolie-Pitt door het leven.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten