Barcodes scannen = boodschappenlijst maken

© CIDimport

Barcodes scannen = boodschappenlijst maken

Geplaatst: 12 juli 2010 - 07:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 11:24

Redactie ID.nl

De vernieuwde Appie, de app van Albert Heijn voor iPhone en Android, moet het maken van een boodschappenlijstje nog makkelijker maken.Er zit namelijk een barcodescanner in. Met deze scanner zetten klanten heel eenvoudig producten op hun boodschappenlijst door simpelweg de barcodes te scannen met de camera van hun mobiele telefoon. Niet alleen in de winkel, maar ook thuis. En dat is makkelijk. U trekt de koelkast open en ziet dat de melk bijna op is. Even scannen en voilà, melk staat op het lijstje - mits het melk is die bij Albert Heijn gekocht kan worden. Ook bevat de app ruim 9.000 recepten, onder meer uit Allerhande. De receptenvinder helpt met kiezen en de ingrediënten van het gekozen recept kunnen weer eenvoudig op de boodschappenlijst gezet worden.

De vernieuwde Appie, de app van Albert Heijn voor iPhone en Android, moet het maken van een boodschappenlijstje nog makkelijker maken.

Er zit namelijk een barcodescanner in. Met deze scanner zetten klanten heel eenvoudig producten op hun boodschappenlijst door simpelweg de barcodes te scannen met de camera van hun mobiele telefoon. Niet alleen in de winkel, maar ook thuis. En dat is makkelijk. U trekt de koelkast open en ziet dat de melk bijna op is. Even scannen en voilà, melk staat op het lijstje - mits het melk is die bij Albert Heijn gekocht kan worden.

Ook bevat de app ruim 9.000 recepten, onder meer uit Allerhande. De receptenvinder helpt met kiezen en de ingrediënten van het gekozen recept kunnen weer eenvoudig op de boodschappenlijst gezet worden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten