Bassie en Adriaan populaire navigatiestem op vakantie

© CIDimport

Bassie en Adriaan populaire navigatiestem op vakantie

Geplaatst: 6 augustus 2008 - 06:08

Aangepast: 27 augustus 2022 - 18:05

Redactie ID.nl

Klanten van het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl laten zich op vakantie het liefste leiden door de stemmen van Bassie en Adriaan. Het zijn de populairste navigatiestemmen voor de zomer van 2008. Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in verschillende navigatiesystemen.

Klanten van het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl laten zich op vakantie het liefste leiden door de stemmen van Bassie en Adriaan. Het zijn de populairste navigatiestemmen voor de zomer van 2008.

Navigatiestemmen.nl brengt sinds februari 2006 stemmen op de markt voor gebruik in verschillende navigatiesystemen. Inmiddels omvat de collectie meer dan zestig stemmen, van Marijke Helwegen en Emile Ratelband tot Kim Holland en Hans Kazan. Volgens de website kiezen gebruikers juist de zomervakantie om eens een andere nativigatiestem uit te proberen.

De stemmen van kinderserie Bassie en Adriaan blijken daarbij favoriet, al zegt dat misschien meer over de klantenkring van Navigatiestemmen.nl dan over de gemiddelde Nederlander. Het zullen vooral gezinnen met kinderen zijn, die de grappige uitspraken van clown Bassie, Vlugge Japie, Robin de Robot en de Baron waarderen.

Toch is het opmerkelijk dat gebruikers, juist wanneer ze naar onbekend gebied gaan, kiezen voor een navigatie-instructies met grappen en grollen tussendoor. Het complete stemmenpakket kost €14,95.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten