Betalen voor benzine via dashboard Jaguar 2017-02-15T16:31:02

Zoekplaatjes-game Hidden Folks uit voor pc en iOS

Microsoft slaat Patch Tuesday een maand over

Betalen voor benzine via dashboard Jaguar

Betalen voor benzine via dashboard Jaguar

Jaguar en Shell zijn een proef gestart waarbij betalen voor benzine plaatsvindt via het dashboard van je auto. Je hoeft niet meer in de rij te staan om af te rekenen.

Weggebruikers koppelen eerst hun smartphone aan het Jaguar-dashboard via de app van Shell. Zodra ze willen tanken, voeren ze eerst de hoeveelheid benzine in. Daarna maken ze een betaling over, bijvoorbeeld via PayPal.

Het daadwerkelijke tanken gebeurt vervolgens nog wel met de hand. Uitstappen moet dus nog steeds.

Kleine schaal

De test beperkt zich tot enkele Shell-tankstations in het Verenigd Koninkrijk. En het is van belang dat de bestuurder in een recente Jaguar rijdt. Het dashboard-betaalsysteem moet later ook breder ingezet worden, bijvoorbeeld om te betalen bij de McDrive van McDonalds.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord