Beterspellen.nl is de beste website van het jaar

© CIDimport

Beterspellen.nl is de beste website van het jaar

Geplaatst: 15 november 2013 - 07:41

Aangepast: 17 november 2022 - 08:33

Redactie ID.nl

Beterspellen.nl, waar bezoekers hun kennis van de Nederlandse spellingsregels kunnen opfrissen, is uitgeroepen tot beste website van het jaar 2013. De educatieve website werd bovendien door het Nederlandse publiek verkozen tot populairste website in de categorie Educatie.

De jaarlijkse prijs voor de beste websites volgens Nederlandse internetters werd afgelopen donderdagavond voor de dertiende keer uitgereikt in Amsterdam. Beterspellen.nl stootte met zijn winst de technologiesite Tweakers van de troon als beste website.

Honderdduizenden stemmers

Prijzen werden verdeeld in twintig categorieën en bezoekers konden stemmen op hun favoriete website. In iets minder dan een maand is er ruim 864 duizend keer op websites gestemd, laat organisator en marktonderzoeksbureau Metrixlab weten. Beterspellen.nl kreeg de hoogste beoordeling van de websites in alle twintig categorieën. Tweakers won de prijs voor beste nieuws- en informatiesite en NU.nl won de populariteitsprijs in deze categorie.

Meer winnaars

Videosite YouTube is het populairst in de categorie Media en Entertainment, 24Kitchen won in de categorie Eten & Drinken en Zylom is de beste en populairste website. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten