Bezoek Computer Idee op de 50PlusBeurs!

© CIDimport

Bezoek Computer Idee op de 50PlusBeurs!

Geplaatst: 25 augustus 2016 - 09:40

Aangepast: 26 augustus 2022 - 19:16

Redactie ID.nl

Computer Idee heeft dit jaar een stand op de 50PlusBeurs. Van 20 tot en met 24 september kunt u daar deelnemen aan mini-workshops met de FAQman, maar ook gewoon gezellig een kopje koffie komen drinken met de redactie. Komt u ook? We mogen namelijk gratis kaarten weggeven!

Om zoveel mogelijk mensen kans te geven dit evenement bij te wonen, geven we 5 maal 2 toegangskaarten weg. Al wat u hoeft te doen: meld u aan via onderstaand formulier en vertel waarom ú graag naar de beurs wilt. Uit alle inzenders kiezen wij vijf winnaars, die elk twee toegangskaarten (à € 20,– per stuk) toegestuurd krijgen.
 

De 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs is het grootste evenement voor actieve 50-plussers ter wereld. Er zijn maar liefst 600 stands, waar u alles te weten komt over onder andere vakanties, koken, financiën en gezondheid. En nu dus ook over computers. We vertellen alles over het onderhoud van uw computer, hoe u veilig blijft op internet, maar ook wat de leukste websites en programma's zijn.

Mocht u meedoen aan onze verloting maar geen kaarten winnen, weet dan dat we speciaal voor de fans van Computer Idee een flinke korting hebben geregeld. Bestel uw kaarten via deze link en u betaalt slechts € 7,95 per stuk (in plaats van € 20,–).
 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten