Bijzondere k-LED-inglijn op de markt 2013-10-10T14:33:39

Toegang tot parkeergarage met je mobiele telefoon

Schilder Bob Ross onderwerp van nieuwe game

Bijzondere k-LED-inglijn op de markt

Bijzondere k-LED-inglijn op de markt

Bedrukte T-shits? Dat is zóóóó 2005! Wie met de tijd mee wil gaan, kiest niet voor een statisch plaatje, maar voor een flitsend shirt. Letterlijk...Dit TBuckles LED shirt met LED schermpje is niet iets waar je dagelijks mee kunt rondlopen, maar misschien dat het bij sommige gelegenheden juist wel leuk is.

Bedrukte T-shits? Dat is zóóóó 2005! Wie met de tijd mee wil gaan, kiest niet voor een statisch plaatje, maar voor een flitsend shirt. Letterlijk...Dit TBuckles LED shirt met LED schermpje is niet iets waar je dagelijks mee kunt rondlopen, maar misschien dat het bij sommige gelegenheden juist wel leuk is. Volgens de website is de tekst op het schermpje namelijk te programmeren. Het kledingstuk is leverbaar als overhemd of t-shirt en kost afhankelijk van de kleur van de LED’s ergens tussen de 39,99 en 65,99 dollar. Op de site zijn nog veel meer artikelen met ingebouwd LED schermpje te koop, aldus Gizmodo.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord