Binnen 5 jaar voor 3,9 miljard euro aan online muziek 2013-10-10T14:33:42

Voor gamers die geen seconde zonder kunnen

Essent wil 100 Mbps-test uitbreiden

Binnen 5 jaar voor 3,9 miljard euro aan online muziek

Binnen 5 jaar voor 3,9 miljard euro aan online muziek

De verkoop van muziek via internet zal de komende vijf jaar in razend tempo toenemen, zegt Forrester Research.

De verkoop van muziek via internet zal de komende vijf jaar in razend tempo toenemen, zegt Forrester Research. Het bedrijf denkt dat er in Europa dit jaar nog zo'n 279 miljoen euro omgezet zal worden, een bedrag dat binnen vijf jaar ruim zal vertienvoudigen.

Gewone cd's en muziekdvd's zullen de komende vijf jaar een verkoopdaling zien van zo'n 30 procent, maar zullen nog steeds zo'n tweederde van de totale verkoop uitmaken, denkt Forrester. De daling zal worden goedgemaakt door online verkoop. Forrester voorspelt dat er qua muziek-downloads in 2011 namelijk voor 3,9 miljard euro zal worden omgezet in Europa. Kassa...


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord