Blogaward levert € 500 op voor KWF Kankerbestrijding

© CIDimport

Blogaward levert € 500 op voor KWF Kankerbestrijding

Geplaatst: 3 april 2006 - 10:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:14

Redactie ID.nl

Begin maart werden de Dutch Bloggies, de awards voor beste Nederlandse weblogs, uitgereikt in Den Haag. De award voor Best Geschreven Weblog werd gewonnen door GeenStijl, dat de zward weigerde aan te nemen. De organisatie van de Dutch Bloggies heeft toen besloten de award op Speurders.nl te plaatsen en dat de opbrengst zou gaan naar KWF Kankerbestrijding.

Blogaward levert € 500 op voor KWF Kankerbestrijding

Begin maart werden de Dutch Bloggies, de awards voor beste Nederlandse weblogs, uitgereikt in Den Haag. De award voor Best Geschreven Weblog werd gewonnen door GeenStijl, dat de zward weigerde aan te nemen. De organisatie van de Dutch Bloggies heeft toen besloten de award op Speurders.nl te plaatsen en dat de opbrengst zou gaan naar KWF Kankerbestrijding. De veiling van de award heeft € 500,- opgeleverd en Smulweb.nl (onderdeel van De Internet Pleinen BV) mag zich trots eigenaar noemen van de award voor Best Geschreven Weblog.

Opvallend feit is dat GeenStijl dit jaar voor het eerst is komen opdagen tijdens de uitreiking van de Dutch Bloggies. De afgelopen jaren heeft GeenStijl veel awards gewonnen, maar deze nooit in ontvangst genomen. Dit jaar is GeenStijl wel komen opdagen maar bij het bekendmaken van de award werd van achteruit de zaal geroepen: "Je mag 'm houden!". Een filmfragment vindt u hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten