Bloggen vooral populair bij jongeren 2013-10-10T14:33:37

Nog een weekend-tip: Museumweekend

Hevige gevechten om .eu-domeinnamen

Bloggen vooral populair bij jongeren

Bloggen vooral populair bij jongeren

21 Procent van de Amerikaanse jongeren die online zijn, leest regelmatig weblogs van anderen. Onder volwassenen ligt dat percentage een stuk lager, op tien procent. Ook als het op frequentie aankomt, scoren jongeren beter: 53% van hen leest minimaal wekelijks een of mneerdere blogs, terwijl volwassenen vooral af en toe dergelijke sites bezoeken.

21 Procent van de Amerikaanse jongeren die online zijn, leest regelmatig weblogs van anderen. Onder volwassenen ligt dat percentage een stuk lager, op tien procent. Ook als het op frequentie aankomt, scoren jongeren beter: 53% van hen leest minimaal wekelijks een of mneerdere blogs, terwijl volwassenen vooral af en toe dergelijke sites bezoeken. Opvallend is trouwens dat het vooral jonge vrouwen zijn die geïntersseerd zijn in blogs. Hoewel meisjes maar 39% van de online jongeren gemeenschap uitmaken, vormen ze 50% van de regelmatige blog-lezers en zelfs 60%(!) van de blog-schrijvers.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord