Bluetooth-apparaten sneller aan Windows 10 te koppelen 2018-02-09T10:59:42

WhatsApp test onderlinge betaalfunctie

Bluetooth-apparaten verbinden met Windows 10

Bluetooth-apparaten sneller aan Windows 10 te koppelen

Bluetooth-apparaten sneller aan Windows 10 te koppelen

Microsoft maakt het in Windows 10 makkelijker om bluetooth-apparaten te koppelen. Wie de nieuwste testversie van het besturingssysteem draait, kan dat al uitproberen.

Wie nu bijvoorbeeld verbinding wil maken met een draadloze muis, moet daarvoor door verschillende menu's klikken. Straks herkent Windows 10 bluetooth-gadgets automatisch, zodra deze in de pairing-modus worden geplaatst. Er komt dan een melding op de pc tevoorschijn, waar je vervolgens allen nog maar op 'verbinden' hoeft te klikken.

Mogelijk werkt de nieuwe functie standaard niet zomaar met elk draadloos apparaat, maar moeten fabrikanten de optie zelf eerst inbouwen. Volgens Microsoft is de Surface Precision Mouse namelijk de eerste muis die deze mogelijkheid biedt. 

Nieuw voor Insiders

De nieuwe Insider-build van Windows 10 brengt meer met zich mee. Zo is de gamebalk opnieuw ingericht, zijn er nieuwe privacy-tools voor handen, en zijn er meer instellingen beschikbaar voor hdr-video. Al deze functies komen pas later dit jaar naar reguliere Windows-gebruikers, in de eerstvolgende grote update voor het OS.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord