Boekenweek: auteur Japin signeert live via internet

© CIDimport

Boekenweek: auteur Japin signeert live via internet

Geplaatst: 14 maart 2006 - 11:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:16

Redactie ID.nl

Morgen begint de Boekenweek. Een opmerkelijke rol is weggelegd voor Arthur Japin, de schrijver van het Boekenweek-geschenk.

Boekenweek: auteur Japin signeert live via internet

Morgen begint de Boekenweek. Een opmerkelijke rol is weggelegd voor Arthur Japin, de schrijver van het Boekenweek-geschenk. Aanstaande maandag zal hij namelijk live signeren - via internet...

De signeersessie van Arthur Japin vindt plaats op de site van de nieuwe internetboekhandel COSMOX Op maandag 20 maart aanstaande tussen 10.00 en 11.00 uur zet Japin, live en interactief, zijn handtekening via het internet.

Wie op 20 maart tussen 10.00 en 11.00 uur een boek van Arthur Japin koopt bij COSMOX, kan de auteur vragen dit boek te signeren. Net als bij elke 'gewone' signeersessie kan de auteur er een persoonlijke boodschap van de koper in zetten. Via een videoverbinding is het signeren van het boek rechtstreeks te volgen op de site waarbij, vanwege de privacy, alleen de koper kan zien welke tekst Japin in zijn of haar boek aan het schrijven is.

Pieter Middendorp van COSMOX: "Voor zover mij bekend is dit nog niet eerder vertoond. En we hebben nog meer opmerkelijke internetactiviteiten in voorbereiding."

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten