Boekenweek: wat lezen schrijvers eigenlijk zelf?

© CIDimport

Boekenweek: wat lezen schrijvers eigenlijk zelf?

Geplaatst: 15 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:16

Redactie ID.nl

Bij bol.com is vanaf nu voor alle leesfanaten te zien welke boeken bekende Nederlandse schrijvers aanraden te lezen of wat zij zelf lezen deze week.Een kleine greep uit de deskundige adviezen:

Boekenweek: wat lezen schrijvers eigenlijk zelf?

Bij bol.com is vanaf nu voor alle leesfanaten te zien welke boeken bekende Nederlandse schrijvers aanraden te lezen of wat zij zelf lezen deze week.

Een kleine greep uit de deskundige adviezen:


Bart Chabot citeert:
Perfect Day, popverhalen van Joost Zwagerman - "Elvis is niet dood; we zien hem alleen betrekkelijk weinig de laatste tijd."

Renate Dorrestein tipt:
De stad van de dromende boeken van Walter Moers – "De betovering van een mooi boek. Wil je steken in je zij van het lachen en tegelijk op het puntje van je stoel zitten? Lees dan dit boek."

 
Ben Tiggelaar koopt:
Pap vertel ’s van Elma van Vliet - "Mijn moeder leeft niet meer, maar mijn vader gelukkig nog wel. En eigenlijk zou ik meer van hem willen weten dan ik nu weet. Ik ga het boek voor hem (en voor mezelf) kopen omdat het niet alleen een boek is om te lezen, maar ook om te doen!"


Annejet van der Zijl leest deze week:
De Vliegeraar van Khaled Hosseini – "De Vliegeraar staat bovenaan mijn verlanglijstje. Ik heb er al veel goeds over gehoord. Het schijnt een prachtig verhaal te zijn en een mooi beeld te geven van Afghanistan, zowel vroeger als nu. Ik verheug me er echt op."

De officiële site van de Boekenweek vindt u hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten