Bol.com biedt bezorging op zelfde dag aan

© CIDimport

Bol.com biedt bezorging op zelfde dag aan

Geplaatst: 23 juni 2015 - 06:40

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:23

Redactie ID.nl

Klanten van Bol.com kunnen voortaan hun bestelde producten dezelfde dag nog ophalen bij een vestiging van Albert Heijn. Als een product voor 12 uur 's morgens is besteld, ligt het pakketje vanaf 17.00 bij de supermarkt.

Dat laat het bedrijf vandaag weten. Bezorging op dezelfde dag komt volgens de webwinkel nog te weinig voor.

Extra kosten

Om het pakkketje dezelfde dag te laten bezorgen moeten kopers wel 1,99 euro betalen, bovenop de normale prijs. Bol.com spreekt zelf van 'een introductieprijs'. Vanaf september moeten klanten 5 euro betalen voor bezorging op dezelfde dag.

De dienst geldt voor alle producten op Bol.com. Klanten kunnen producten afhalen in 200 filialen van Albert Heijn. Later moeten dat meer winkels worden.

Albert Heijn

Het was al mogelijk om pakketjes van Bol.com naar een supermarkt te laten sturen. Dat is handig voor mensen die de hele dag werken, en zelf willen weten wanneer zij hun pakket ophalen. Die bezorging vond echter de volgende dag pas plaats.

Bol.com is niet het enige bedrijf dat nog dezelfde dag levert. Ook webwinkel Coolblue biedt bezorging op dezelfde dag aan, al zijn de kosten van 10 euro daar een stuk hoger.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten