'Bose QuietComfort 35 II bezit ingebouwde Google Assistent'

© CIDimport

'Bose QuietComfort 35 II bezit ingebouwde Google Assistent'

Geplaatst: 18 september 2017 - 06:07

Aangepast: 26 augustus 2022 - 16:52

Redactie ID.nl

Bose heeft de koptelefoon nog niet aangekondigd, maar de Amerikaanse winkelketen Target lijkt 'm al op voorraad te hebben: de QuietComfort 35 II, die met name opvalt vanwege de ingebouwde Google Assistent.

Een poosje geleden deden de eerste geruchten de ronde dat Google headset-fabrikanten de mogelijkheid zou geven om de spraakassistent in koptelefoons zelf te bouwen. Net zoals de Google Assistent telkens vaker terug te vinden is in draadloze speakers

De QuietComfort 35 II zou een van de eerste Assistent-koptelefoons zijn, schrijft 9to5Google. De vraagprijs: 349 dollar. Het betreft verder wederom een draadloze headset met ruisonderdrukking, waar de serie bekend om staat. Bose belooft een luistertijd van 20 uur.

Slimme koptelefoon

Dankzij de Assistent zou de koptelefoon bijvoorbeeld te bedienen zijn met je stem. Maar niet alleen de headset zelf, ook andere slimme apparatuur die met de Assistent overweg kunnen. Daarnaast kan de spraakassistent o.a. notities aanmaken of antwoord geven op al je vragen. Het blijft immers Google.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten