Bright pakt uit met actie tegen UPC (video)

© CIDimport

Bright pakt uit met actie tegen UPC (video)

Geplaatst: 2 maart 2007 - 13:03

Aangepast: 20 september 2022 - 07:51

Martijn Overman

Voor de gelegenheid is de uitpakparty van het techlifestyle Bright omgedoopt tot paybackparty. Onderwerp van het item is deze keer de beruchte Mediabox van UPC. Bright voelt in de rubriek de Uitpakparty nieuwe producten kritisch aan de tand en laat bezoekers daarvan getuige zijn met een video op de website.

Bright pakt uit met actie tegen UPC (video)

Voor de gelegenheid is de uitpakparty van het techlifestyle Bright omgedoopt tot paybackparty. Onderwerp van het item is deze keer de beruchte Mediabox van UPC.

Bright voelt in de rubriek de Uitpakparty nieuwe producten kritisch aan de tand en laat bezoekers daarvan getuige zijn met een video op de website. Deze keer dus een speciale variant, als keihard antwoord op de irritante marketing van UPC. De box krijgt het in deze editie dan ook bijzonder zwaar te verduren!

Klanten van deze kabelboer krijgen de Mediabox, een ontvanger voor digitale televisie, via een buitengewoon agressieve campagne door de strot geduwd.

De redactie van Computer Idee heeft er gelukkig nog niets mee te maken gehad, maar naar het schijnt werkt de campagne ongeveer als volgt: zonder dat de klant daarom gevraagd heeft, wordt de box afgeleverd en gevraagd daarvoor te tekenen. Dat de klant daarmee ook tekent voor het afnemen van digitale tv staat in de kleine lettertjes van het contract, want dat blijkt het papier eigenlijk te zijn.

Van de Mediabox afkomen blijkt nog niet eenvoudig, wat begrijpelijkerwijs tot woede van veel klanten heeft geleid. En van de mensen van Bright, zo blijkt overduidelijk!



Update: de actie pakte zelf iets anders uit dan Bright waarschijnlijk had voorzien. De medewerkster van UPC vertrouwde het zaakje niet, waarop de politie werd ingeschakeld die het gebouw liet ontruimen!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten