Britse studenten krijgen selfie-les 2015-01-05T13:23:51

Amerikaanse Netflix kijken met VPN blijft gewoon mogelijk

Auteursrechthebbenden willen 345 miljoen links uit Google

Britse studenten krijgen selfie-les

Say cheese

Britse studenten krijgen selfie-les

Het Britse City Lit College biedt studenten een opvallend nieuw vak aan in 2015. Gedurende vier weken leren ze alles over het maken van de perfecte selfie.

'De kunst van het zelfportret' wordt aangeboden in vier lessen, totaalkosten 170 euro. Studenten leren er onder meer over licht en omgeving. Naast praktische tips komt ook het psychische aspect van selfies aan bod. Identiteit, individualiteit en het geheugen worden besproken.

Studenten worden uitgenodigd hun eigen selfies mee te nemen naar de les, zodat ze in groepsverband kritiek op elkaar werk kunnen geven. Iedereen is welkom om mee te doen, hoewel het handig is als ze alvast weten wat zaken als witbalans en sluitersnelheid inhouden. 

Woord van het jaar

Twitter benoemde het woord selfie in 2014 tot het woord van het jaar. Het kwam voor in 92 miljoen tweets. De selfie van talkshow-host Ellen Degeneres werd 3,5 miljoen keer gedeeld.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord