Bump is ronde powerbank met handige kabelhouder

© CIDimport

Bump is ronde powerbank met handige kabelhouder

Geplaatst: 29 maart 2016 - 12:07

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:17

Redactie ID.nl

Powerbanks zien er doorgaans niet heel speciaal uit. Functioneel saai, zo zou je de rechthoekige gadgets nog het beste kunnen omschrijven. Dat het ook anders kan, bewijst Bump.

Bump heeft een opvallend rond design en bijzonder felle kleuren. Neem je de powerbank (rechts op de foto) onderweg mee, dan kun je de oplaadkabel oprollen en deze in de ovalen houder (links) plaatsen. Deze past dan weer precies om de ronde vorm heen.

De makers wilden een 'organisch' product neerzetten, waarbij je niet constant aan het hannesen bent met kabels. Of die juist vergeet mee te nemen. Dat scheelt weer een losse kabel in je tas.

Hoge prijs, weinig capaciteit

Vergelijk je Bump echter met andere powerbanks, dan merk je snel een nadeel. De capaciteit is niet bijzonder groot. 3400 mAh om precies, waar je je smartphone ongeveer anderhalf keer volledig mee op kunt laden.

Bump wordt verkocht voor omgerekend circa 75 euro. Dat is vrij prijzig, zeker omdat je voor minder geld ook een 'saaie' powerbank kunt kopen met een capaciteit van 10.000 mAh. Het is maar net waar je meer waarde aan hecht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten