Charlie Hebdo ook in Play Store en App Store te koop 2015-01-19T09:13:56

Overleeft de iPhone een val van 30 kilometer hoogte?

Braven komt met veelzijdige speaker BRV Pro

Charlie Hebdo ook in Play Store en App Store te koop

Charlie Hebdo ook in Play Store en App Store te koop

De laatste editie van het Franse tijdschrift Charlie Hebdo is sinds vanmiddag ook te downloaden in de Google Play Store, de Apple App Store en de Windows Store. De uitgever heeft de uitgave in de digitale winkels gezet. Ze kosten daar 2,99 euro.

De app die bij het magazine hoort is gratis te downloaden, waarna je in de app het nummer kunt kopen voor 2,99. Je kunt er ook een jaarabonnement afsluiten voor 89,99. "Steun ons door deze editie te kopen of een abonnement te nemen", staat in de beschrijving van de app te lezen.

Mega-oplage

Het Franse satirische tijdschrift werd sinds de terroristische aanslag vorige week in een veel grotere oplage verspreid. Van het papieren tijdschrift werden 5 miljoen exemplaren gedrukt, in tegenstelling tot de 60,000 die normaal werden gemaakt. In Nederland zijn slechts 500 exemplaren beschikbaar, die al snel overal uitverkocht waren.

Het tijdschrift is overigens wel helemaal in het Frans en er is geen vertaling beschikbaar. Je zult het dus met een woordenboek moeten lezen als je dat van plan bent.

Je kunt de tijdschriften hier downloaden:
 

Android iOS Windows Phone

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord