© CIDimport

Chrome 16 nu te downloaden

Geplaatst: 14 december 2011 - 08:23

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:46

Redactie ID.nl

Chrome 16 is uit en biedt met de nieuwe functie multiple profiles een manier om met verschillende profielen onder dezelfde Chrome browser te werken. Handig als je met meerdere mensen op een computer werkt.

Door de nieuwe functie kan iedereen met zijn eigen profiel de browser gebruiken zodat ze meteen toegang hebben tot hun eigen bookmarks, apps, extensies, browers geschiedenis e.d. Uiteraard is deze optie niet een vervanging voor de gescheiden gebruikers op een computer aangezien je binnen Chrome makkelijk kunt wisselen tussen profielen en je bij de gescheiden profielen op een pc niet toegang hebt tot de data van iemand anders.

Naast het beheer van meerdere profielen zijn er ook verbeteringen aangebracht in het synchroniseren van content. Je kunt inloggen op Chrome en wanneer je bijvoorbeeld een bookmark toevoegt op je laptop, zal het ook verschijnen op je desktop. Deze instellingen worden in de cloud bewaard, dus wanneer je laptop de geest geeft, heb je altijd nog toegang tot je bookmarks en instellingen via de cloud. Zie een een video met uitleg over de functie hieronder:

Chrome 16 is hier te downloaden. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten