Chrome voor Android nu met autofill 2013-11-04T15:40:50

Windows 8 (schoon) installeren

Brein legt beslag op bankrekening van kuiken.co

Chrome voor Android nu met autofill

Chrome voor Android nu met autofill

Google heeft de Chrome-browser voor Android van een update voorzien waardoor een aantal desktop-functies nu ook beschikbaar komt op Android.

Google Chrome-gebruikers hebben nu toegang tot hun bewaarde wachtwoorden en kunnen formulieren automatisch laten invullen wanneer ze zijn ingelogd in Chrome, dat scheelt weer wat tikwerk op de smartphone en tablet. Om het te testen moet je wel even inloggen op Chrome voor de desktop en op de app zodat de app de gegevens van de desktop kan synchroniseren. Mocht er toch nog niets gebeuren na de upgrade dan moet je nog even geduld hebben want de de nieuwe functie is komt de komende dagen voor iedereen beschikbaar.

Chrome heeft ook een aantal stabiliteitsverbeteringen gekregen en de bug waarbij lege pagina’s worden geladen zou ook opgelost moeten zijn. Waarschijnlijk doelen ze op deze bug die we in juli van 2012 al signaleerde. en kennelijk nog in bepaalde situaties optrad.

Chrome voor Android is in de Google Play Store te downloaden.

[Via: chrome.blogspot]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord