Computer Idee helpt je met je belastingaangifte 2017

© CIDimport

Computer Idee helpt je met je belastingaangifte 2017

Geplaatst: 20 maart 2017 - 12:20

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:52

Redactie ID.nl

Moet je je belastingaangifte nog doen? Ieder jaar helpt Computer Idee je met de handige en geautomatiseerde Excel-sheet. Ook in 2017 helpen we je weer met je aangifte. Download nu de nieuwste versie van het Excel-bestand, zodat jij je posten zo goed mogelijk kunt verdelen.

Ons Excel-sheet - dat werkt in alle Office-versies vanaf 2013 en OpenOffice - bieden we elk jaar gratis aan ter download. En dankzij het geautomatiseerde systeem weet je meteeen ook wat je allemaal van de Belastingdienst terugkrijgt.

Waarom zou je dit Excel-bestand gebruiken?

De aangifte gaat natuurlijk al automatisch, dus waarom zou je 'm dan ook nog in Excel invullen? Daar hebben wij drie goede redenen voor:

1: Als je bedragen wilt testen om te zien welk effect dat op de uitkomst heeft, kan dat alleen maar maar online. Maar met deze sheet kun je rustig experimenteren met bedragen, zodat je makkelijk kunt testen wat je allemaal terug kunt krijgen.

2: Als je online via de Belastingdienst iets verandert, moet je je door allerlei vensters heen klikken en voortdurend op Akkoord klikken. Met ons Excel-bestand wordt alles gewoon al automatisch voor je uitgerekend.

3: Ben je fiscale partners? Dan kun je een aantal zaken slim onderling verdelen, zodat je zo weinig mogelijk belasting betaalt. In het aangifteprogramma van de Belastingdienst moet je dat zelf uitzoeken, maar ons Excel-schema vindt de optimale verdeling met één druk op de knop!

De 2017-versie van het Excelbestand is niet meer beschikbaar. Voor de meest recente versie voor de teruggave over 2018, klik hier

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten