Computer Idee Nachtwacht – 2 Jaar Bitdefender Total Security 2014 voor vijf gebruikers

© CIDimport

Computer Idee Nachtwacht – 2 Jaar Bitdefender Total Security 2014 voor vijf gebruikers

Geplaatst: 18 juni 2014 - 20:00

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:26

Redactie ID.nl

Bitdefender heeft een goede reputatie op het vlak van internetsecurity en virusscanners, alleen is het altijd zo vervelend dat dit soort toch wel verplichte pakketten geld kosten. iBood biedt met de dagaanbieding van vandaag uitkomst!

Merk: Bitdefender

Type: 2 Jaar Bitdefender Total Security 2014 voor vijf gebruikers

iBood-aanbieding: klikkerdeklik! 

Als Windowsgebruiker en tegenwoordig ook Mac-gebruiker ontkomt u niet meer aan een virusscanner, nog beter zijn de pakketten die een alles-in-één oplossing bieden op het vlak van on- en offline veiligheid. Bitdefender heeft een dergelijke suite onder de naam Total Security in het assortiment. Het bevat naast een virusscanner ook over onder meer onderdelen om veilig aankopen en banktransacties af te handelen, uw privacy te beschermen, een wachtwoordbeheerder, een kinderfilter, online back-up van data en gegevens een stevige firewall. De virusscanner heeft in 2011, 2012 en 2013 de eerste prijs in de wacht gesleept bij AV-Test, dus dat zit wel snor. Het aardige is dat u bij deze pakketaanbieding niet alleen een licentie krijgt voor vijf op hetzelfde adres wonende gebruikers, maar ook voor een onbeperkt aantal mobiele Android-apparaten. En dat ook nog eens voor een tijdsduur van twee jaar, hoeft u zich in die tijd geen zorgen te maken over verlenging van het abonnement. Gedurende deze tijd hebt u recht op updates van zowel virusdefinities als software.

Reviews

Bitdefender komt eigenlijk overal goed uit de tests als het gaat om zaken als virussen detecteren en verwijderen, ook malware levert geen probleem op voor de suite. Het interessantst om naar te kijken zijn dan ook eigenlijk de extraatjes, zo is er bijvoorbeeld containergebaseerde versleuteling mogelijk, zo ‘ontdekte’ pcmag.com: ‘Like McAfee Total Protection and Kaspersky PURE 3.0 Total Security, Bitdefender can create one or more encrypted "vaults" for storing sensitive files. When the vault is open, it appears as a drive in Windows Explorer. You can drag files into and out of the vault, edit them in place, and just generally treat it like any other drive. When the vault is locked, the contents are totally inaccessible’. Verder zegt de ‘ranking’ op topviews eigenlijk voldoende, hier staat de AV-scanner (die dus ook in de suite is verwerkt) op nummer 1.

Conclusie

Staat de licentie van uw bestaande virusscanner op punt van verlopen en bent u niet merkentrouw, dan valt u zich geen buil aan deze dagaanbieding. Ook als u nog altijd zo’n gratis beperkte virusscanner gebruikt is dit misschien het juiste moment om eens een beter beveiligd betaald alternatief te overwegen. Een bedrag van €39,95 (€45,90 inclusief verzendkosten) is prima te pruimen als u bedenkt dat hiermee vijf gebruikers (of pc’s zo u wilt) zijn afgedekt. Is dat toch nog net een tikkie te duur, kijk dan vooral ook even naar Computer Idee’s eigen aanbieding van deze suite. Bij ons kost ie €27,95, maar dan voor een licentieduur van één jaar en 3 gebruikers.

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten