Computer Idee Nachtwacht – Sony Headphones met microfoon en afstandsbediening

© CIDimport

Computer Idee Nachtwacht – Sony Headphones met microfoon en afstandsbediening

Geplaatst: 21 juni 2014 - 20:59

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:25

Redactie ID.nl

Op zoek naar een goede doch eenvoudige bedrade koptelefoon die werkt met elke smartphone en tablet? Check dan even de dagaanbieding van iBood!

Merk: Sony

Type: MDR-S70AP (wit)

iBood-aanbieding: klikkerdeklik!

Allereerst is deze Sony MDR-S70AP een mooi ogende opvouwbare koptelefoon in stijlvol wit. De neodymium magneten en 30 mm drivers leveren een frequentiebereik op van 8 tot 24000 Hz dus uw (mobiele) muziekverzameling klinkt als een klok. Tegelijkertijd is voorzien in een afstandsbediening in het snoer waarmee u uw smartphone ‘bedient’(nou ja, u kunt er een telefoongesprek mee aannemen en weer ophangen), ook zit hier een microfoon in verstopt. En daarmee is deze koptelefoon tevens inzetbaar als headset, mooi meegenomen is het frequentiebereik van de microfoon: 20 – 20 kHz waarmee glasheldere VOIP-gesprekken mogelijk zijn. Omdat de MDR-S70AP niet draadloos is hoef je ook niet bang te zijn om ergens onderweg met een lege batterij van je koptelefoon te komen staan, tegelijkertijd wordt alle geluid onvervormd en ruisvrij ten gehore gebracht.

Reviews

Zoals eigenlijk een beetje te verwachten met iets ‘banaals’ als een headset zijn er nauwelijks tot geen interessante reviews over deze Sony te vinden. Maar de specs zien er keurig uit en Sony levert over het algemeen kwaliteitsproducten dus daar vertrouwen we ook nu maar op.

 

Conclusie

De officiële prijs is €59,95, met een beetje zoeken komt u ‘m in de aanbieding hier of daar voor een Eurootje of 30 tegen. Nu is dat al een schijntje voor een headset met deze kwaliteiten, maar iBood gooit het ding in de aanbieding voor €19,95 (€25,90 inclusief verzendkosten). Kortom: op zoek naar een goed klinkende, opvouwbare koptelefoon met headset-functionaliteit? Doen, lijkt ons.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten