Computer Idee Nachtwacht – Sony Xperia ZL smartphone

© CIDimport

Computer Idee Nachtwacht – Sony Xperia ZL smartphone

Geplaatst: 9 juli 2014 - 21:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:13

Redactie ID.nl

Vandaag kunt u een flink afgeprijsde Sony Xperia ZL kopen bij iBood. Op Android KitKat gebaseerd bent u dankzij dit toetsel in één klap bij de tijd!

Merk: Sony

Type: Xperia ZL smartphone

iBood-aanbieding: klikkerdeklik!

 

Het vervelende van een mobiel abonnement is dat uw aan het begin zo glimmend mooie mobiel tegen het eind van de looptijd toch wat aftands – zowel qua uiterlijk als innerlijk – begint te ogen. Loopt uw contract ten einde, dan is het 't overwegen waard een SIM-only-abonnement af te sluiten. De maandkosten daarvan zijn fors lager in vergelijking met een abonnement inclusief toestel en met een beetje geluk scoort u een geavanceerde telefoon als deze Xperia voor een zacht prijsje, tel uit uw winst! De ZL is voorzien van alle moderne gemakken inclusief een 1,5 GHz quad-core processor, een Full HD 5 inch scherm én ondersteuning van 4GLTE. Een uitstekende 13 megapixel fotocamera maakt het toestel helemaal af, bovendien zorgt de BRAVIA-engine voor een schitterende beeldkwaliteit van zowel stilstaande als bewegende beelden. GPS en GLONASS helpen u overal de weg te vinden en Android 4.4.2 KitKat geven u voorlopig weer flink wat ademruimte qua OS en recente apps.

 

Reviews

Digitaltrends.com meldt dat het beeldscherm van een prima kwaliteit is, al moet u er wel zoveel mogelijk recht op kijken: ‘That screen is not only big, but beautiful as well – rich colors, deep blacks, wide viewing angles, plus full HD resolution. One minor issue: when viewing the display at an angle it gets a slight tinge that doesn’t wash out the screen, but knocks the colors off a bit’.

 

 

Conclusie

De Sony Xperia ZL is vrijwel precies een jaar oud, wat betekent dat het om een model gaat met alle recente features inclusief dingen als 4GLTE, NFC en meer. Snel zát voor KitKat en daarmee een verleidelijke smartphone, zeker als u de iBood-dagprijs van €249,95 (€255,90 inclusief verzendkosten) in ogenschouw neemt. Oké: wellicht niet een bedrag dat u zonder nadenken op tafel legt, maar wel een manier om uw maandelijkse kosten voor het mobiele abonnement een flink stuk omlaag te brengen. Toeslaan dus als uw contract op z’n eind loopt en dan een SIM-only abonnement afsluiten na aanschaf van deze smartphone.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten