Computer Idee Nachtwacht – Xtorm XSC002 10400 mAh Power Bank

© CIDimport

Computer Idee Nachtwacht – Xtorm XSC002 10400 mAh Power Bank

Geplaatst: 30 mei 2014 - 20:34

Aangepast: 20 september 2022 - 07:40

Redactie ID.nl

Vandaag heeft iBood – precies op tijd voor de vakantie – een gespierde mobiele reservetank met een vermogen van een ruime 10 Ah voor u klaar staan. Nu kunt u onderweg uw tablet, smartphone, mp3-speler enzovoorts ook zónder stopcontact in de buurt laden.

Computer Idee Nachtwacht – Xtorm XSC002 10400 mAh Power Bank

Merk: Xtorm

Type: XSC002 mobiele oplader, 10400 mAh

iBood-aanbieding: klikkerdeklik!

 

In de trein, het vliegtuig of desnoods op het water ontbreekt vaak een stopcontact en u zult altijd zien dat precies dáár uw mobiele gadget begint te zeuren over een lege batterij. Vervelend als u dan nog een reis van een uurtje of wat voor de boeg hebt! Met een mobiele lader zoals we die vandaag aantreffen als iBood dagaanbieding hoeft u daar voortaan niet bang meer voor te zijn. Het apparaatje beschikt over een ingebouwde accu met een vermogen van maar liefst 10400 mAh en een tweetal USB-aansluitingen. Omdat één van deze poorten een stroomsterkte van 2,1 Ampère kan leveren behoort laden van bijvoorbeeld een iPad eveneens tot de mogelijkheden. Tegelijkertijd kan dan ook nog een apparaat met wat bescheidener energiewensen (bijvoorbeeld een smartphone) bijgetankt worden. Enige kleinigheidje dat u niet moet vergeten is natuurlijk dat de Xtorm zelve uiteraard na bewezen diensten óók geladen moet worden. Maar als u voortaan een volgeladen Xtorm bij u hebt, staat u nergens meer zonder lege elektronische gadgets!

 

Reviews

Jammer, maar voor dit apparaat zijn geen (interessante) reviews te vinden. Waarschijnlijk niet ‘sexy’ genoeg voor de gemiddelde techsite, wat eigenlijk jammer is. Toch kunnen we uit eigen ervaring stellen dat een mobiele reservetank voor onderweg zeker geen overbodige luxe is en al snel tot een onmisbaar accessoire verwordt. Zeker met de energiehongerige grootbeeld-smartphones en andere mobiele energievretertjes.

Voor dit vermogen (iets meer dan 10 Ah) is de iBood-prijs van 29,95 (35,90 inclusief verzendkosten) hl aantrekkelijk, zeker ook omdat de verkoopprijs van Xtorm zelf 69 bedraagt. Zeker als u veel onderweg bent met het OV (of desnoods op de fiets!) is zon power bank een ideale reisgenoot. Om het over de lange vakantieritten in trein, bus of vliegtuig maar helemaal niet te hebben. Een aanrader dus, wat ons betreft!5

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten