Computer Idee's Wilde Weggeef Week Vrijdagwinnaar 2013-11-04T16:41:28

Hackers ontzien Amazon vanwege Kerstinkopen

YouTube verwijdert tijdslimiet filmpjes

Computer Idee's Wilde Weggeef Week Vrijdagwinnaar

Computer Idee's Wilde Weggeef Week Vrijdagwinnaar

Een week lang speelden we hier op de site voor Sinterklaas-slash-Kerstman. De Wilde Weggeef Week is nu echt afgelopen, maar niet getreurd...Gefeliciteerd, Korry Hitman uit Joure!

Een week lang speelden we hier op de site voor Sinterklaas-slash-Kerstman. De Wilde Weggeef Week is nu echt afgelopen, maar niet getreurd...

Gefeliciteerd,

Korry Hitman uit Joure

! Jij krijgt binnenkort een verrassingspakket thuisgestuurd.

Dit was de laatste dag van Computer idee's Wilde Weggeef Week. Maar blijf ons volgen! Zowel hier op de site als op onze Facebook-pagina en Twitter geven we regelmatig cadeautjes weg!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord