© CIDimport

De 8 beste varianten van Flappy Bird

Geplaatst: 14 februari 2014 - 14:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 02:14

Redactie ID.nl

Flappy Bird mag zich nu al de smartphone-game van het jaar noemen, maar helaas is het simpele maar verslavende spelletje uit de App en Play Store gehaald. De vele duizenden klonen en rip-offs kunt u zelf wel vinden, maar er zijn ook geniale varianten die het geniale spelletje nét even anders maken. De 8 beste Flappy Bird-spinoffs op een rij:

De 8 beste varianten van Flappy Bird-16252842

© CIDimport

Flappy Bird MMO
Wat is er nou chaotischer dan Flappy Bird zelf? Flappy Bird spelen met honderd anderen tegelijk natuurlijk! In deze Massive Multi Online-versie van het spel proberen tientallen, zelfs honderden spelers tegelijk zo ver mogelijk te komen. En sinds je iedereen die speelt kunt zien, levert dat een hilarische (maar verslavende!) ervaring op.

Klik hier om FlapMMO te spelen.

De 8 beste varianten van Flappy Bird-16252847

© CIDimport

Flappy Bird Typing Tutor
De Flappy Bird Typing Tutor is een hulpmiddel om je toetsenbord beter te leren kennen. Je bestuurt je 'bird' door een woord te schrijven. Doe dat wel met de juiste timing, want anders... Ach, je weet hoe het spel werkt. Speel hier Flappy Bird Typing Tutor

 

 

 

 

Flappy Bird Space Program
Eén van de meest geavanceerdere versies van Flappy Bird is dit knap gemaakte ruimte-spelletje. Je doel is om zoveel mogelijk Flappy Birds in een baan om de aarde te brengen, en ze tegelijk niet tegen elkaar aan te botsen. Klinkt makkelijk, maar is astronomisch moeilijk.

De 8 beste varianten van Flappy Bird-16252852

© CIDimport



Speel het Flappy Space Program op deze website.

De 8 beste varianten van Flappy Bird-16252857

© CIDimport

Squishy Bird
Na 10 minuten vind je Flappy Bird waarschijnlijk bloed- en bloedirritant en wil je je telefoon van frustratie tegen de muur gooien. Als je de strontvervelende vogel eindelijk eens zelf een lesje wil leren, kun je terecht bij Squishy Bird. Het doel? Zo veel mogelijk Flappy Birds kapotstampen met die normaal zo vervelend groene buizen.

Je kunt hier je frustraties kwijt over Flappy Bird.



 


Vladi Bird
Nu de Olympische Spelen gestart zijn en met alle homoprotesten daar omheen, is de Russische president Vladimir Poetin niet de populairste persoon op aarde. Daarom heeft iemand deze Vladi Bird gemaakt, waarmee je in plaats van de vogel de Russische president langs een stel... uhm... bepaalde lichaamsdelen moet manoeuvreren. Niet heel stijlvol, maar wel grappig.

Wacht heel even tot u thuis bent met het openen van deze link.

Flappy Bert

De 8 beste varianten van Flappy Bird-16252861

© CIDimport


Iets onschuldiger is deze inhaker van Sesamstraat, die het fonetisch vermogen van kleuters aansprak om, jawel, Flappy Bert te maken. Vrolijk, en met één van de grootste kinderhelden ooit.

Klik hier om Flappy Bert te spelen.




Het origineel
En voor iedereen die het origineel nog steeds met pijn in zijn hart mist, is er natuurlijk ook de échte, originele, FLAPPY BIRD.

Hier speelt u de originele Flappy Bird.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten