De laatste verse download van 2009: MuseScore 2013-11-04T17:05:37

Tien jongerentrends voor 2010

Schijnt de zon achter de cloud in 2010?

De laatste verse download van 2009: MuseScore

De laatste verse download van 2009: MuseScore

Ook op de laatste dag van het jaar hebben we uiteraard een mooie download voor u: MuseScore, een programma om noten mee te schrijven. MuseScore is een ware meester als het op het schrijven van noten aankomt. MuseScore kan dingen die een programma als bijvoorbeeld Finale Notepad niet doet, zoals het werken met maat- en toonsoort-wisselingen of het gebruik van een opmaat.

Ook op de laatste dag van het jaar hebben we uiteraard een mooie download voor u: MuseScore, een programma om noten mee te schrijven.

MuseScore is een ware meester als het op het schrijven van noten aankomt. MuseScore kan dingen die een programma als bijvoorbeeld Finale Notepad niet doet, zoals het werken met maat- en toonsoort-wisselingen of het gebruik van een opmaat. Qua notatie doet het Nederlandstalige programma ook al niet onder voor de concurrent, integendeel; hij ondersteunt zelfs (beperkte) ritmenotatie. Alhoewel nog niet toe aan versie 1.0 is het nu al een topper.

Klik hier om naar de rubriek Downloads te gaan.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord