De Vrijdagweggeef-Actie! 2013-11-04T16:41:08

Android 2.2 nu meest populaire versie

Sony Bravia KDL-22PX300 heeft ingebouwde PS2

De Vrijdagweggeef-Actie!

De Vrijdagweggeef-Actie!

Deze vrijdag hebben we 5 pakketten weg te geven van Dragon NaturallySpeaking 11 Basics t.w.v. €99,-! De doos bevat naast de software ook een headset, u kunt dus direct aan de slag! 

Deze vrijdag hebben we 5 pakketten weg te geven van Dragon NaturallySpeaking 11 Basics t.w.v. €99,-! De doos bevat naast de software ook een headset, u kunt dus direct aan de slag!

UPDATE: DE ACTIE IS AFGELOPEN DE WINNAARS KRIJGEN AUTOMATISCH BERICHT. 

Dragon NaturallySpeaking 11 Basics is de beste manier om aan de slag te gaan met spraakherkenningssoftware, zodat u gewoon door te spreken met uw computer kunt werken! De software begrijpt wat u zegt en hoe u dat zegt. U zegt eenvoudig woorden en deze verschijnen driemaal sneller dan wanneer u ze typt zonder typefouten op het scherm. U geeft uw pc een opdracht en deze wordt uitgevoerd. Met Dragon kunt u documenten dicteren, e-mails verzenden, surfen op internet, muziek downloaden, uw Facebook-status bijwerken en nog veel meer. Dragon is de snelste, leukste en handigste manier om sneller en efficiënter te werken. Dragon biedt een compleet nieuwe manier van werken met uw pc die het leven een stuk eenvoudiger maakt!

Wat moet u doen
Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande maandag 6 december 10.00 uur een mailtje te sturen naar webmaster@computeridee.nl, onder vermelding van Dragon! Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders wordt de prijs verloot.

De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord