Design van Sony - met bijpassend prijskaartje

© CIDimport

Design van Sony - met bijpassend prijskaartje

Geplaatst: 23 maart 2006 - 07:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Redactie ID.nl

Bij Sony hebben ze voor de Esprit-serie vast een beetje naar Bang & Olufsen gekekeken. De Esprit-serie is ontwikkeld voor 'kritische stijlbewuste consumenten die bij aankoop van elektronica-producten niet alleen letten op de technische kwaliteit, maar ook op stijl'.

Design van Sony - met bijpassend prijskaartje

Bij Sony hebben ze voor de Esprit-serie vast een beetje naar Bang & Olufsen gekekeken. De Esprit-serie is ontwikkeld voor 'kritische stijlbewuste consumenten die bij aankoop van elektronica-producten niet alleen letten op de technische kwaliteit, maar ook op stijl'. De serie is ontwikkeld door het Sony Design Centre in Londen, waarbij voornamelijk op Europese interieurtrends wordt aangesloten, lezen we bij

Gizmodo

. Het eerste product in de Esprit-serie is de TAV-L1, met schuifbaar frontpaneel waarin de luidsprekers en dvd-speler zijn opgenomen. De superplatte 32-inch Bravia LCD-televisie blijft altijd vast op zijn plaats. Voor televisiekijken of afspelen van een dvd schuift het frontpaneel automatisch omlaag voor hoogwaardige geluidsweergave bij televisieprogramma's of films. De TAV-L1 is leverbaar vanaf mei voor - ga even zitten - 4999 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten