Deze Dell-monitor kan ook je telefoon opladen

© CIDimport

Deze Dell-monitor kan ook je telefoon opladen

Geplaatst: 6 januari 2016 - 11:55

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:55

Redactie ID.nl

Dell introduceert tijdens de Consumer Electronics Show te Las Vegas nieuwe monitoren met 'draadloos' als thema. Er zit een stroomkabel aan, maar daar is alles ook mee gezegd. Het beeld zelf is te 'casten' vanaf een smartphone of tablet.

De Wireless Monitor van Dell komt in twee varianten uit, waarvan de kleinste (23 inch) een draadloze oplader in de voet heeft. Leg er je lege smartphone op en na een tijdje zit 'ie weer vol. Helemaal nieuw is dat niet. Samsung en IKEA (opvallend genoeg) gingen Dell hierin al voor.

Bekabeld

Je kunt de monitor overigens ook gewoon met een kabel aansluiten. Er zit daarvoor een HDMI-ingang op, samen met twee usb 2.0 poorten. Tevens zitten er ingebouwde speakers in.

GRotere monitor

Er is ook een grotere variant van de monitor verkrijgbaar. De Dell 24 Wireless Monitor heeft echter geen chip voor draadloos opladen in de voet. Dit scherm heeft echter weer andere voordelen, zoals een dunnere bezel en vier usb 3.0-poorten.

De schermen zijn vanaf 31 maart te koop. De kleine monitor kost 429 dollar en de grotere komt uit op 469 dollar. Europese prijzen zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten