Dief nog altijd niet herkend

© CIDimport

Dief nog altijd niet herkend

Geplaatst: 13 maart 2006 - 12:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:17

Redactie ID.nl

De dief van wie al enkele weken op internet is te zien hoe hij een drogisterij in Nieuwegein plundert, is nog altijd niet herkend. Dat zegt Aart van Tellingen, eigenaar van de Nieuwegeinse drogisterij Sebas. "Was het maar waar," zegt de winkelier. "Die man heeft voor zo'n 1400 euro aan spullen gepikt.

Dief nog altijd niet herkend

De dief van wie al enkele weken op internet is te zien hoe hij een drogisterij in Nieuwegein plundert, is nog altijd niet herkend. Dat zegt Aart van Tellingen, eigenaar van de Nieuwegeinse drogisterij Sebas. "Was het maar waar," zegt de winkelier. "Die man heeft voor zo'n 1400 euro aan spullen gepikt. En daar heb ik nog geen cent van teruggezien."

Op een film van de bewakingscamera van drogisterij Sebas is te zien hoe de dief minutenlang van schap naar schap gaat in de winkel en ondertussen handenvol goederen in een sporttas laat verdwijnen. Volgens Van Tellingen is de man beslist niet de eerste dief in zijn winkel, maar wel een van de grofste. "Daarom heb ik de film ook online gezet. De pakkans van deze lui is heel klein, misschien helpt dit wel."
Ondertussen is er enige ophef over de vraag of het goed is wat Van Tellingen heeft gedaan. Officieel zou het openbaar maken van een film als deze zijn verboden, omdat de winkelier daarmee de privacy van de dief schaadt. "De politie zou nog bij me langs komen voor een gesprek, maar ik heb ze nog niet gezien. Ik hoop maar dat ze het te druk heeft met het opsporen van de dief."
Weet u wie de man op de film is, dan kunt u dat kenbaar maken aan de drogisterij. U wacht dan een gratis schoonheidsbehandeling als beloning. Mail naar info@sebas.nl. U kunt het filmpje hier downloaden. Het is een exe-bestand, dat ook de player bevat voor dit soort beveiligingscamera-filmpjes.

 

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten