DisplayLink gaat over op usb 3.0 2013-11-04T17:05:47

Lanceert Apple iSlate tablet op 26 januari?

Terugblik op 2009: de ergste data-rampen

DisplayLink gaat over op usb 3.0

DisplayLink gaat over op usb 3.0

Displaylink het bedrijf dat de chips maakt om monitoren via een usb-verbinding aan te sturen zal op de komende CES een nieuwe versie van zijn technologie demonstreren die werkt met de nieuwe usb 3.0 superspeed interface. De nieuwe chip gebruikt de sterk vergrootte bandbreedte van maximaal 4,8 Gbps in vergelijking tot de 480 Mbps die tot nu toe met usb 2.0 beschikbaar was.

Displaylink het bedrijf dat de chips maakt om monitoren via een usb-verbinding aan te sturen zal op de komende CES een nieuwe versie van zijn technologie demonstreren die werkt met de nieuwe usb 3.0 superspeed interface.

De nieuwe chip gebruikt de sterk vergrootte bandbreedte van maximaal 4,8 Gbps in vergelijking tot de 480 Mbps die tot nu toe met usb 2.0 beschikbaar was. Zo wordt het doorgeven van video met hogere resolutie mogelijk. De nieuwe chips zullen beelden van 3D games en video zonder flikkeren kunnen weergeven. De DisplayLink technologie wordt gebruikt in pc's om meerdere monitoren aan te kunnen sluiten, gebruik makend van slechts één videokaart. We kennen de DisplayLink vooral van monitoren die door Samsung verkocht worden, ook worden de chips veel toegepast in dockingstations en portextenders voor notebooks.

Via: ComputerWorld


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord