Dit horloge is eigenlijk een hele gereedschapskist

© CIDimport

Dit horloge is eigenlijk een hele gereedschapskist

Geplaatst: 26 januari 2015 - 09:44

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:31

Redactie ID.nl

Gereedschapsfabrikant Leatherman Tool Group onthult de Thread, 's werelds eerste gereedschapskist die om je pols is te dragen. Met het optionele uurwerk er op is het ook een horloge. Handig voor wie graag aan computers (of wat dan ook) sleutelt.

De wearable bestaat uit elf roestvrijstalen schakels. Op elke schakel zitten twee tot drie stukken gereedschap: schroevendraaiers, inbussleutels, steeksleutels en zelfs een flessenopener maken er onderdeel van uit.

De schakels zijn los van elkaar te vervangen, zodat je zelf kan kiezen welk gereedschap je bij je wil dragen - en in welke volgorde. In totaal zitten er 25 tools op.

Prijs en beschikbaarheid

Leatherman Tool Group hoopt de Thread in verschillende edities te verkopen. De goedkoopste versie kost daarbij circa 135 euro en bezit geen uurwerk. Deze variant komt in april of mei uit. 

Wil je de versie met horloge, dan betaal je er minstens 440 euro voor. Deze komt in de herfstperiode op de markt. Helaas is het geen smartwatch, maar simpelweg een klokje om de tijd op af te lezen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten